Livin'outdoor schaduwdoek Como polyester rechthoek 3x4m wit

Onze prijs € 63,95 Adviesprijs € 69,95
1 - 3 werkdagen

Geniet van het buitenleven met de Livin'outdoor schaduwdoek Como polyester vierkant 3x4m wit waterproof. U bent beschermd tegen de straling van de zon én andere weersinvloeden. Het doek is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.

Ontspannen in de schaduw

Wanneer de temperaturen hoog oplopen, is het heerlijk om even de schaduw op te zoeken. Een schaduwdoek biedt de perfecte oplossing. Dit mooie alternatief voor een parasol houdt tot wel 95% van de uv-stralen tegen! Maar, in tegenstelling tot bij een parasol, hoeft u er niet zo mee te slepen én hoeft u niet bang te zijn dat uw schaduwdoek wegwaait bij harde wind. U bevestigt het doek eenvoudig aan een paal of muur met een bijbehorende set bevestigingsmaterialen van Livin’outdoor. Het schaduwdoek in de vorm van een vierkant is gemaakt van polyester. Dankzij dit waterproof materiaal bent u niet alleen beschermd tegen uv-stralen, maar ook tegen regen. Het scherm zorgt ervoor dat u droog blijft! Zo kunt u in alle weersomstandigheden een frisse neus halen. Daarnaast is het materiaal zeer stevig en blijft het ook na langdurig gebruik in goede staat. De schaduwdoeken van Livin’outdoor zijn ook verkrijgbaar in HDPE. Deze variant is iets voordeliger, maar niet volledig waterproof.

Belangrijkste voordelen
300 x 400 cm (lxb)
Houdt tot 95% van de uv-straling tegen
Waterproof polyester
Eenvoudige bevestiging
Gemakkelijke reiniging

Eenvoudige montage en reiniging

Het ophangen van een schaduwdoek van Livin’outdoor is zo gebeurd. Bepaal eerst waar u van de schaduw wilt genieten en monteer vervolgens de platen met oog uit de bevestigingsset op de juiste plekken op de muur of een paal. Daarna kunt u met behulp van de karabijnhaak en spanners het doek door de ringen haken. Het schaduwdoek zit hiermee stevig vast, zodat het niet wegwaait. Om het doek mooi te houden, kunt u hem met wat water eenvoudig reinigen. Ook leuk aan het Livin’outdoor schaduwdoek is dat het niet alleen een handige bescherming is tegen de zon en regen, maar uw tuin ook een mooie en creatieve uitstraling geeft! Natuurlijk kunt u het doek ook gebruiken op een (dak)terras of balkon.

Hoeveel schaduw wilt u in de tuin? Met Livin’outdoor bepaalt u het helemaal zelf. De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, vormen en kleuren. Kies het schaduwdoek dat bij u past!Meer informatie
Art.nr. 5000630
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Livin'outdoor schaduwdoek Como polyester rechthoek 3x4m wit
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!