Mestic koelbox compressor MCC-40 AC/DC

Geen verzendkosten

Onze prijs € 309,95 Adviesprijs € 349,00
1 - 3 werkdagen

Wil je eet- en drinkwaren koelen of vriezen, onafhankelijk van de omgevingstemperatuur? Kies dan voor de krachtige Mestic koelbox compressor MCC-40. Zowel onderweg als op de bestemming houdt de MCC-40 tot 42 L inhoud koel. Stel de temperatuur op het digitale display nauwkeurig in tussen de -18°C en +10°C.

Krachtige compressor koelbox met digitaal display
Met een compressor koelbox van Mestic koel of vries je eet- en drinkwaren ongeacht de omgevingstemperatuur. Zowel onderweg als op een zonnige bestemming. Sluit de Mestic MCC-40 met de meegeleverde car plug gemakkelijk aan op zowel 12 V als 24 V. Wil je de koelbox op een stopcontact met 230 V aansluiten? Dat kan met de apart verkrijgbare adapter. Waar je de koelbox ook gebruikt, zijn prestaties blijven hetzelfde. Je stelt op het digitale display nauwkeurig de gewenste temperatuur in tussen -18°C en +10°C.

Belangrijkste voordelen
Koelvermogen: -18°C tot +10°C
Werkt op 12 V, 24 V en 230 V
Perfect voor zonnige vakanties
Inhoud: 42 L (geschikt voor 2 L flessen)
Digitaal display
Afmetingen: 47 x 52 x 48 cm (hxbxd)

Gekoelde eet- en drinkwaren voor het hele gezin
De Mestic MCC-40 heeft een inhoud van maar liefst 42 L en is geschikt voor 2 L flessen. Vanwege de inhoud kan je in de ruime koelbox voldoende hapjes en drankjes kwijt voor vier of meer personen. Met behulp van de verzonken handvaten verplaats je de koelbox van de ene naar de andere locatie. Ben je een echte avonturier? Kijk dan ook eens naar de Mestic heavy duty compressor koelboxen: de MCCHD-lijn. Deze koelboxen hebben een robuust uiterlijk en kunnen nog beter tegen een stootje.

Kies je voor de Mestic MCC-40? Dan kies je voor een ruime compressor koelbox die onafhankelijk van de omgevingstemperatuur kan koelen én vriezen. Stel de gewenste temperatuur in op het digitale display. Wil je de koelbox ook op 230 V aansluiten? Schaf dan de apart verkrijgbare adapter aan.

Meer informatie
Art.nr. 1512610
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mestic koelbox compressor MCC-40 AC/DC
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!