Travel Vision R7 Duo 65cm Volautomatisch Portable SatSystem

Geen verzendkosten

Onze prijs € 1.345,00 Adviesprijs € 1.349,00
1 - 3 werkdagen

Schotelantenne (65 cm) op statief met duo lnb
Met de R7-DUO introduceert het Nederlandse Travel Vision de opvolger van de succesvolle R6 65 DUO. Dankzij de duo lnb ontvangt u gelijktijdig Astra 1 en Astra 3. Verder heeft de Travel Vision R7-DUO een oplaadbare lithium accu, die ongeveer 1 uur meegaat. De accu heeft u nodig om de schotelantenne uit te richten, dit is doorgaans een kwestie van een paar minuten. Opzetten is eenvoudig en dankzij 14 ingeprogrammeerde satellieten kijkt u met de R7-DUO snel naar uw favoriete zenders.

Snel klaar voor gebruik: coaxkabel verbinden
Bij de mobiele schotelantenne wordt een 15 meter lange coaxkabel geleverd. Om via deze schotelantenne televisie te kijken, verbindt u de Travel Vision R7-DUO door middel van de coaxkabel met een HD satellietontvanger (niet meegeleverd). De gewenste satelliet vindt u met één druk op de knop.

Bedieningsmodule beschermd tegen diefstal
Bij deze set heeft Travel Vision de bedieningsmodule op een effectieve wijze beschermd tegen diefstal. Nadat u de schotel heeft uitgericht, kunt u de module uit het systeem halen en opbergen. Ondertussen geniet u van haarscherpe satelliet televisie in uw camper of caravan. Zonder de bedieningsmodule is de schotelantenne voor dieven niets waard, hierin zitten namelijk de elektronica, motoren en accu’s van het systeem.

Hoogwaardig weerbestendig kunststof
De buitenkant van de R7-65 (schotel en module) is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De Travel Vision R7-DUO is hiermee bestand tegen de meest ongunstige weersomstandigheden.

Travel Vision R7-DUO in het kort
65 cm schotel
Duo lnb (gelijktijdig Astra 1 en Astra 3)
15 meter coaxkabel (75 Ohm, dubbel afgeschermd)
Gewicht: 8,9 kg
Batterijduur: +/- 1 uur
14 voorgeprogrammeerde satellieten
Nederlandstalig display
2 jaar garantie

Meer informatie
Art.nr. 700111
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Travel Vision R7 Duo 65cm Volautomatisch Portable SatSystem
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!