Travellife Camperhoes Basic 800x240x270 LxBxH

Geen verzendkosten

Onze prijs € 237,95 Adviesprijs € 279,95
1 - 3 werkdagen

De vakantie beginnen met een mooie, schone camper? Stal hem dan met een goede camperhoes. Uw voertuig wordt goed beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals vocht, uv-straling en vuil.

Houd de camper mooi schoon

Voor de meeste mensen betekent het einde van het kampeerseizoen dat de camper in de stalling wordt gezet. Wilt u hem straks weer helemaal schoon en klaar voor gebruik ophalen? Maak hem dan goed schoon en bescherm hem met een Travellife camperhoes! Zeker wanneer uw camper buiten gestald is, maakt de hoes een groot verschil. Zo beschermt de camperhoes uw voertuig tegen weersinvloeden zoals regen en sneeuw, maar ook bijvoorbeeld weggewaaide takken en ander vuil kunnen uw camper niet beschadigen. Ook binnen biedt de Travellife camperhoes bescherming. Er zal zich zo geen stof en ander vuil op uw camper verzamelen. Wanneer u weer op reis gaat, is uw camper nog net zo schoon als u hem had achtergelaten!

Belangrijkste voordelen

Waterdicht
Uv-bestendig
Goede ventilatie
Verstevigde hoeken
Afmetingen: 800 x 240 x 270 cm (lxbxh)

Voordelen van een Travellife camperhoes

Met een camperhoes van Travellife weet u zeker dat u een goede keuze maakt. De 4-laagse camperhoes is waterdicht, uv-bestendig en van hoge kwaliteit. De hoes is voorzien van geïntegreerde microporiën, waardoor de stof een goede ventilatie toelaat en vocht en vuil geen kans krijgen om in het materiaal te trekken. Het is belangrijk dat uw camperhoes het juiste formaat heeft voor uw camper. Dit model heeft afmetingen van 550 x 240 x 270 cm (lxbxh). De hoes heeft een elastische zoom en stevige bevestigingsriemen waarmee u hem perfect over uw camper heen kunt monteren. Verder zijn de hoeken extra verstevigd zodat de camperhoes goed op zijn plek blijft zitten. U ontvangt de hoes met een handige draagtas. Daar kunt u hem eenvoudig in opruimen wanneer u hem niet gebruikt.

Voor een optimale stalling van uw camper is een goede camperhoes onmisbaar. Wanneer u weer op pad gaat is uw camper nog steeds mooi schoon!

LET OP! Camper dient opgemeten te worden, alvorens u de bestelling plaatst. Als u een fietsenrek op de camper heeft zitten, zal u deze mee op moeten meten.

Meer informatie
Art.nr. 1189270
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Travellife Camperhoes Basic 800x240x270 LxBxH
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!