Onze winkel

Corona Update vanaf 28-April-2021 winkelen op afspraak. Ondanks de versoepeling van de regering blijven wij nog alleen open met winkelen op Afspraak, dat betekend dat u behalve bij afhalen van een order of na het maken van een afspraak welkom ben in onze kleine winkel. We vragen daarom alle klanten die ons willen bezoeken een afspraak te maken volgens onderstaande voorwaarden.

Kampeerdump.nl is gewoon open, echter telefonisch 079-3617014, per email of chat. Alle online bestellingen worden verwerkt zoals u van ons gewend bent.

Onze showroom is geopend voor winkelen op afspraak en voor click en collect (afhalen) hiervoor gelden de volgende regels.

- U kunt per email of telefonisch een afspraak maken via info@kampeerdump.nl of 079-3617014 u ontvangt een bevestiging van deze afspraak.

- Houdt u er rekening mee dat er minimaal 2 uur tussen inplannen van de afspraak en uw bezoek aan de winkel zit.

- In onze winkel mogen er maximaal 2 klanten tegelijk binnen zijn. Het dragen van een mondkapje is verplicht en houdt 1,5 meter afstand van de winkelmedewerkers en de andere klant.

- Uw afspraak heeft een tijdslot van minimaal 10 minuten, uiteraard kunt u binnen de 10 minuten weer vertrekken in overleg kunnen we het tijdslot uitbreiden voor de tijd die u nodig heeft.

- U kunt bij ons contactloos betalen (onze voorkeur) zodat we de contact momenten zo laag mogelijk kunnen houden.

- Heeft u verkoudsheids klachten? Gelieve dan thuis te blijven volgens de richtlijnen van de overheid en zeg indien mogelijk uw afspraak af.

- Heeft u tijdens uw online bestelling gekozen voor afhalen (click en collect) dan ontvangt u van ons een bevestiging wanneer uw bestelling voor u klaar ligt, ook hier hanteren we 4 uur tussen bestellen en afhalen.

Kampeerdump.nl heeft een afhaalmagazijn met een kleine showroom met een beperkt assortiment u kunt het beste eerst contact met ons opnemen of we het product op voorraad hebben.

• Elke werkdag zijn wij telefonisch aanwezig van 10.00 - 17.00 uur en op Zaterdag van 10:00 - 14:00

• U kunt bij ons ook betalen met de pinpas!

© 2010 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!