Gently Polish

Onze prijs € 14,50 Adviesprijs € 16,95
Besteld voor 16.00 uur = vandaag verstuurd

Gently Polish
Reinigt en beschermt in één behandeling

Ons meest unieke product voor caravan en camper is Gently Polish. Door de bijzondere samenstelling maakt de Polish het oppervlak grondig schoon en laat het een beschermlaag achter. En dat allemaal in één behandeling! De lakverzegeling zorgt voor bescherming van het behandelde oppervlak die minimaal 6 maanden blijft zitten. Daardoor kan het vuil niet meer zo intrekken. Ook laat Gently Polish het materiaal weer herleven en glanzen.
Krast niet en verwijdert met gemak zwarte strepen, olie, atmosferisch vuil en andere vervuilingen. Gently Polish is te gebruiken op bijna alle oppervlakken en elk type caravan of camper. Zelfs op hamerslag.


Hoe te gebruiken
Goed schudden voor gebruik. Doe ongeveer één eetlepel op een vochtige spons of doek en wrijf kleine oppervlakken gelijkmatig in. Je hoeft niet hard te wrijven of boenen. Poets het behandelde oppervlak vervolgens op met een stevige, droge doek. Hoe beter je het oppoetst, hoe mooier je caravan of camper weet gaat glanzen. Nu op naar het volgende stuk!

Advies & tips
- Ga altijd met kleine stukken tegelijk aan de slag. Pak je in één keer grote stukken aan, dan heb je kans dat de Polish indroogt. Daardoor is deze veel lastiger te verwijderen en is het resultaat vele malen minder.
- Voor het oppoetsen is het slim om een stevige, oude theedoek te gebruiken. Deze heeft meestal een goede vezelstructuur. Daarmee krijg je het beste resultaat.
- Gebruik door het seizoen heen uitsluitend een milde shampoos of reinigers, zoals Gently Wash. Daardoor kan de aangebrachte beschermlaag niet worden aangetast.
Inhoud: 750 ml

Meer informatie
Art.nr. 10729
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gently Polish
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!