Livin'outdoor bevestiging schaduwdoek driehoek Zwart

Onze prijs € 29,95 Adviesprijs € 32,95
1 - 3 werkdagen

Voor het juiste gebruik en een optimale levensduur van uw schaduwdoek is het belangrijk om hem goed te bevestigen. Met de Livin'outdoor bevestigingsmaterialen schaduwdoek driehoek Zwart doet u dat zeer eenvoudig. Deze bevestigingsmaterialen zijn geschikt voor een schaduwdoek in de vorm van een vierkant.

Eenvoudige bevestiging van uw schaduwdoek

Op een warme dag is het heerlijk om even de schaduw op te kunnen zoeken in uw tuin. Een schaduwdoek van Livin’outdoor komt daarbij goed van pas! U monteert uw schaduwdoek gemakkelijk met deze bijbehorende bevestigingsmaterialen. De bevestigingsset bestaat uit twee karabijnhaken, twee spanners en vier platen met oog. Voordat u het schaduwdoek monteert, is het belangrijk om eerst te bepalen waar het doek precies terecht moet komen. Vervolgens monteert u de platen met oog op de juiste plek op de muur of op een paal. Gebruikmakend van de karabijnhaken en de spanners kunt u het doek daarna aan de ogen bevestigen. Dankzij deze beproefde bevestigingsmethode zit het doek stevig vast, zodat u niet bang hoeft te zijn dat het wegwaait.

Belangrijkste voordelen

  • Bevestigingsset voor driehoek schaduwdoek
  • Stevige bevestiging

Schaduwdoeken van Livin’outdoor

Om heerlijk te genieten in de tuin biedt Livin’outdoor schaduwdoeken in diverse vormen en formaten. De driehoekige variant heeft zijn eigen set bevestigingsmaterialen. De schaduwdoeken van Livin’outdoor houden tot wel 95% van de uv-stralen tegen. De doeken bieden u veel gemak. Ze besparen u bijvoorbeeld het gesleep met een parasol en ze zijn gemakkelijk te reinigen. Daarnaast geeft een schaduwdoek uw tuin ook nog eens een mooie en creatieve uitstraling! Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw schaduwdoek te gebruiken op een (dak)terras of balkon.

Zorg voor een optimale bevestiging van uw schaduwdoek met deze set bevestigingsmaterialen van Livin’outdoor. Uw doek blijft veilig op zijn plek hangen! De bevestigingsset is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: zwart en RVS.

Meer informatie
Art.nr. 5000330
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Livin'outdoor bevestiging schaduwdoek driehoek Zwart
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!