Milenco leveller Quattro (2 stuks)

Geen verzendkosten

Onze prijs € 102,50 Adviesprijs € 114,95
1 - 3 werkdagen

De Quattro van Milenco is de eerste viertraps leveller ter wereld. Hij is extreem robuust en breder dan andere modellen, wat het oprijden vergemakkelijkt en betere ondersteuning biedt aan de banden. Zo zet u uw camper met het grootste gemak waterpas op zijn plek.

Leveller met vier niveaus

Met de extra grote Milenco Leveller Quattro wordt het waterpas parkeren van uw voertuig een eitje. Deze leveller voor de camper of caravan bestaat uit maar liefst vier niveaus: 4, 8, 12 en 18 cm hoog. Zo kunt u uw voertuig altijd op de juiste hoogte zetten. Een ander pluspunt is dat dit levelsysteem gemiddeld vier centimeter breder is dan andere modellen. Daardoor is het oprijden gemakkelijker. Daarnaast hebben de randen van de bovenkant extra grip. Er zijn daarom geen extra grip platen nodig tijdens het oprijden. De levellers hebben een hoog draagvermogen van wel 1500 kg per wiel. Dat betekent dat ze caravans tot 3000 kg en campers tot wel 6000 kg kunnen dragen. Nog een voordeel aan de Milenco Quattro: de levellers worden geleverd inclusief handige draagtas. Zo neem je ze na je vakantie weer gemakkelijk mee!

Belangrijkste kenmerken

Set van twee levellers
Draagvermogen: 1500 kg per wiel
Kleur: zwart
Inclusief draagtas
4 hoogtes: 4, 8, 12 en 18 cm

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen!

Met de Milenco Leveller Quattro zet u gemakkelijk uw camper waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Meer informatie
Art.nr. 7203610
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Milenco leveller Quattro (2 stuks)
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!