Milenco Stacka Level (6 stuks)

Onze prijs € 82,10 Adviesprijs € 97,95
1 - 3 werkdagen

Stacka Levels werken als een soort bouwblokken. U zet uw eigen leveller in elkaar, precies op de juiste hoogte! Deze set bestaat uit zes niveauplaten die individueel of gezamenlijk gebruikt kunnen worden om de gewenste hoogte te bereiken. Hiermee zet u uw voertuig helemaal waterpas neer.

Bouw uw eigen leveller

Dit nieuwe, superieure systeem van Milenco is speciaal ontworpen om het levellen van uw voertuig makkelijker te maken. De zes Stacka Levels, ieder van 4 centimeter hoog, kunnen heel eenvoudig opgestapeld worden om zo precies het juiste formaat leveller voor uw camper of caravan te vormen. De bovenste plaat is gevormd naar de band. Dit voorkomt dat de wagen wegglijdt en zorgt ervoor dat de band niet vervormd wordt. De onderkant is stevig, waardoor de leveller niet wegzinkt in een zachte ondergrond. Het levelsysteem kan tot wel 1500 kg per wiel dragen. Dat bekent dat de levellers geschikt zijn voor campers tot 6000 kg en caravans tot 3000 kg. U profiteert jarenlang van dit innovatieve systeem, want het materiaal is van hoge kwaliteit waardoor het lang mee gaat. Bij deze set van 6 stuks ontvangt u ook een handige draagtas waar u de Stacka Levels in op kunt bergen.

Belangrijkste kenmerken

Set van drie niveauplaten
Draagvermogen: 1500 kg per wiel
Kleur: zwart
Inclusief draagtas
Geschikt voor campers en caravans
Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte waterpas staat. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen!

Met de Milenco Stacka Levels zet u gemakkelijk uw camper of caravan waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Meer informatie
Art.nr. 7203810
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Milenco Stacka Level (6 stuks)
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!