Milenco Stacka Level Indicator

Onze prijs € 12,00 Adviesprijs € 13,95
Besteld voor 16.00 uur = vandaag verstuurd

Met de Super Level Indicator wordt het levellingproces nog eenvoudiger. Dit slimme hulpmiddel geeft precies aan hoeveel stappen je de leveller op moet rijden. Deze indicator is te gebruiken in combinatie met de Milenco Levellers Quattro en Triple.

Snel, simpel en makkelijk levellen

De Milenco Quattro en Triple Levellers zijn oprijplaten van hoge kwaliteit en behoren tot de populairste levellers op de markt. Met dit levelsysteem van verschillende niveaus kan de caravan of camper makkelijk uitgelijnd worden. De Milenco Super Level Indicator maakt dit klusje nog makkelijker. U hoeft de indicator alleen maar op de vloer van uw voertuig te plaatsen en u ziet meteen welke stap van uw Milenco Triple of Quatro u moet gebruiken. Vervolgens rijdt u uw camper of caravan tot dit niveau en uw voertuig staat waterpas!

Belangrijkste kenmerken

Maakt levellen makkelijk
Geschikt voor de Milenco Quattro en Milenco Triple
Milenco Quattro en Triple

Met deze Super Level Indicator maakt u het levellen van uw voertuig met de Milenco Quattro of Triple nog makkelijker. De Milenco Triple heeft drie niveaus; van laag naar hoog 4, 8 en 12 cm hoog. De Quattro heeft nog een vierde niveau van 18 cm hoog. Deze oprijplaten zijn vervaardigd uit hoogwaardig polymeer en hebben een open structuur. Dit draagt zowel bij aan de gewichtsvermindering als aan de grip op de band. Elke oprijplaat heeft een hoog draagvermogen van wel 1500 kg per wiel. Ze worden geleverd inclusief handige draagtas. Zo neemt u ze na de vakantie weer gemakkelijk mee!

De levellers van Milenco zijn gebruiksvriendelijke oprijplaten waar u uw voertuig eenvoudig op rijdt. De Milenco Super Level Indicator maakt het waterpas zetten van uw camper of caravan nog makkelijker!

Meer informatie
Art.nr. 7203650
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Milenco Stacka Level Indicator
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!