Thule Carthago C-Line adapter 4,00m >2014

Onze prijs € 255,20 Adviesprijs € 290,00
ca. 1 - 3 werkdagen

Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een ruim aanbod aan luifels die u hiervoor kunt gebruiken. Met deze adapter voor campers van Carthago vanaf 2014 kunt u een serie 6 Thule luifel op het dak van de camper monteren.

Luifel adapter voor de camper

Een speciale luifel adapter biedt meer mogelijkheden om een luifel te monteren. Zo maakt een Thule adapter het mogelijk om een luifel op het dak te monteren of op een camper zonder vlakke wand. Met deze luifel adapter kunt u de luifel op het dak van de camper monteren. Dit model is geschikt om een serie 6 luifel van 4 meter op een Carthago camper vanaf 2014 te monteren. Het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Monteer de luifel met behulp van de adapters en creëer uw persoonlijke plekje, beschermd van de zon.

Belangrijkste kenmerken

Dakmontage
Geschikt voor Carthago campers vanaf 2014
Geschikt voor Thule luifels 6200/6300 en 9200
Breedte: 4 m

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en bieden ze een optimale bescherming van de zon.

Thule nummer 307251

Meer informatie
Art.nr. 9315800
Type montage Dakmontage
Geschikt voor luifel type Thule Omnistor 6200, Thule Omnistor 6300, Thule Omnistor 9200
Fabrikant nummer: 307251
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thule Carthago C-Line adapter 4,00m >2014
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!