Travellife jerrycan benzine luxe 20L

Onze prijs € 44,95 Adviesprijs € 49,95
1 - 3 werkdagen

Met de Travellife Benzine Jerrycan Luxe kunt u benzine, diesel en andere brandstoffen veilig opslaan en vervoeren. De rode kleur geeft aan dat de jerrycan voor benzine geschikt is. Let op: niet geschikt voor gassen. In dit model kunt u tot 20 liter aan fossiele brandstoffen kwijt.

Luxe benzine jerrycan

De handige benzine jerrycan van Travellife zorgt ervoor dat u nooit ergens zult stranden zonder brandstof. U kunt deze ruime jerrycan volgieten met 20 liter aan benzine. Is deze jerrycan iets te groot voor u? Bekijk dan de andere modellen van Travellife. Ze zijn beschikbaar in diverse vormen en maten! De jerrycan is voorzien van een schenktuit, waar u de benzine mee uit kunt schenken. Ook is de opening van de schenktuit groot genoeg om de jerrycan bij een tankstation te vullen. De dop is door middel van een plastic koordje verbonden aan de hals van de jerrycan. Zo kunt u hem niet per ongeluk kwijtraken! Verder is de jerrycan voorzien van een handige handgreep waarmee u hem eenvoudig optilt.

Belangrijkste voordelen

Geschikt voor benzine, diesel en andere brandstoffen
Inhoud: 20 liter
Gemaakt van stevig kunststof
Afmetingen: 38,5 x 22,9 x 41 cm (lxbxh)
Voordeel van een Travellife jerrycan

Het is altijd handig om een jerrycan bij u te hebben. Bijvoorbeeld om apparaten bij te vullen, zoals een grasmaaier of een kettingzaag. Maar ook onderweg kan de Travellife jerrycan goed van pas komen. In het buitenland kunnen tankstations namelijk nog wel eens ver uit elkaar liggen. Haalt u het net niet, dan biedt de meegenomen jerrycan de oplossing! Deze Travellife jerrycan is met afmetingen van 38,5 x 22,9 x 41 cm (lxbxh) compact van formaat. U vindt er dan ook altijd wel een plekje voor en u draagt hem gemakkelijk mee. De jerrycan is gemaakt van stevig kunststof, waardoor hij lang meegaat.

De Travellife jerrycan voor benzine is handig voor elke reiziger. Profiteer van gemak!

Meer informatie
Art.nr. 6403670
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Travellife jerrycan benzine luxe 20L
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!