Beaut Zonnepanelen

Met de Beaut Zonnepanelen is het ook in Nederland mogelijk het verblijf op een stroomloze kampeerplek te verlengen, zonder de accu extra op te laden.

De zonnepanelen van Beaut zijn zeer gevoelig voor licht en zijn daardoor uitstekend te gebruiken op plekken waar de zon ook wat minder schijnt, zoals Nederland. De Beaut daglichtpanelen hebben een zeer hoge lichtgevoeligheid doordat er gebruik is gemaakt van monokristallijne daglichtcellen. Deze cellen hebben een hoger rendement. Bovendien zijn de Beaut zonnecellen afgedekt met speciaal solarglas. Dit speciale glas laat meer licht door. Dit komt door het zeer lage ijzergehalte waardoor er meer licht door het glas op de daglichtcellen valt. Het glas is extra gehard en zeer slagvast. Het frame is van duurzaam, geanodiseerd aluminium. Het degelijke en betrouwbare Beaut daglichtpaneel heeft een antiverouderingscoating, is bestand tegen UV en kan onder alle omstandigheden worden gebruikt.

De zonnepanelen hebben na installatie geen onderhoud nodig en kunnen zeer eenvoudig in een bestaand systeem worden ingebouwd. Ook als er acculaders, brandstofcellen of diodebruggen op de accu zijn aangesloten. De werking van het daglichtpaneel is geruisloos en volledig automatisch.

Gebruik bij het berekenen altijd de belaste waardes van een zonnepaneel. Dit zijn spanning en stroom bij maximaal vermogen. Belastbare waardes zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en de temperatuur. Kortsluitstroom en open klemspanning zijn onbelaste waardes. Dit zijn de hoogst haalbare waardes, onder de meest ideale omstandigheden.

Zonnepanelen zijn onderhevig aan het schaduweffect. De stroom die een zonnepaneel geeft daalt sterk bij blokkering van de lichtinval, zelfs als slechts een klein gedeelte wordt geblokkeerd.

Beaut Zonnepanelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Beaut Solar 25
  Beaut Solar 25
  Onze prijs € 39,90 Adviesprijs € 55,00
  Leverbaar 1 - 3 werkdagen
 2. Beaut Kunststof Dakdoorvoer Dubbel Zwart
  Beaut Kunststof Dakdoorvoer Dubbel Zwart
  Onze prijs € 17,50
  Leverbaar 1 - 3 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!