Livin'outdoor schaduwdoek Iseo HDPE driehoek 5m wit

Onze prijs € 44,95 Adviesprijs € 49,95
1 - 3 werkdagen

Geniet van het buitenleven met de Livin'outdoor schaduwdoek Iseo HDPE driehoekt 5m wit. U bent beschermd tegen de straling van de zon én andere weersinvloeden. Het doek is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.

Geniet van de schaduw

Soms is het heerlijk om uitgebreid te zonnen, maar het is ook belangrijk om uzelf te beschermen tegen de zon. Een schaduwdoek is de perfecte oplossing. Dit mooie alternatief voor een parasol houdt tot wel 95% van de uv-stralen tegen! Maar, in tegenstelling tot bij een parasol, hoeft u er niet zo mee te slepen én hoeft u niet bang te zijn dat uw schaduwdoek wegwaait bij harde wind. U bevestigt het doek eenvoudig aan een paal of muur met een bijbehorende set bevestigingsmaterialen van Livin’outdoor. Het schaduwdoek in de vorm van een driehoek is gemaakt van HDPE, oftewel High Density Polyetheen. Dit materiaal neemt nauwelijks water op, zodat het doek niet gaat rotten of schimmelen. Ook is het materiaal erg sterk, waardoor het niet scheurt. Dit doek zorgt dan ook voor jarenlang plezier! Wilt u ook bij een buitje buiten kunnen zitten? Kies dan voor de polyester schaduwdoeken van Livin'outdoor. Deze zijn volledig waterproof.

Belangrijkste voordelen
500 cm breed
Houdt tot 95% van de uv-straling tegen
Weerbestendig
Eenvoudige bevestiging
Gemakkelijke reiniging

Eenvoudige montage en reiniging

Het ophangen van een schaduwdoek van Livin’outdoor is zo gebeurd. Bepaal eerst waar u van de schaduw wilt genieten en monteer vervolgens de platen met oog uit de bevestigingsset op de juiste plekken op de muur of een paal. Daarna kunt u met behulp van de karabijnhaak en spanners het doek door de ringen haken. Het schaduwdoek zit hiermee stevig vast, zodat het niet wegwaait. Om het doek mooi te houden, kunt u hem met wat water eenvoudig reinigen. Ook leuk aan het Livin’outdoor schaduwdoek is dat het niet alleen een handige bescherming is tegen de zon en regen, maar uw tuin ook een mooie en creatieve uitstraling geeft! Natuurlijk kunt u het doek ook gebruiken op een (dak)terras of balkon.

Hoeveel schaduw wilt u in de tuin? Met Livin’outdoor bepaalt u het helemaal zelf. De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, vormen en kleuren. Kies het schaduwdoek dat bij u past!

Meer informatie
Art.nr. 5000510
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Livin'outdoor schaduwdoek Iseo HDPE driehoek 5m wit
© 2021 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!